Jag får ont i hjärnan.

När man pekar finger åt någon så pekar tre tillbaka. Men det skiter jag totalt i.
Sitter å kollar på Outsiders. Hjälp. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. 3 killar ,i ståkkhålm, som sitter å pratar fjompig engelska med en fet ameriansk dialekt med varandra. Meglomani. De är raggningsexperter. En av dom kallar sej själv för "Skills". WFT!?
Bootcamp...haha. Helt underbart.
Nu får jag veta hur man ska göra för att få ta en tjej på "fittan" som de så vackert uttryckde det. Härligt. Nu vet jag det.
Har lite svårt för den sortens människor. Typ jävligt svårt. Men jag kan inte byta kanal, måste se va fan dom kommer med för efterblivna kommentarer efter reklamen.
Jävla idioter...fast dom får mej att känna mej ganska normal. Tack. Det känns bra.

Nu ska jag äta köttbullar.





Theralen

Ligger å kollar på NASCAR i soffan med en varm dator i knät. Har just tagit 1ml Theralen. Får se när det börjar verka. Ska bli spännande.
NASCAR är stort. Riktigt stort. I alla fall om man bor i "the deep south". Förstår varför folk gillar det. Kravlös underhållning och grymt spektakulärt. Undra hur många som heter Billy Bob i publiken och har en wifebeater på sej. Jag tror det är typ många.

På tal om retards och rednecks. Alla pokernördar. Vad är deras problem? Och nu har dom börjar visa poker på Viasat Sport. POKER PÅ EN SPORTKANAL?!?!?! You have got to be fucking kidding me. Sen när är vända kort en sport? För mej betyder sport att det är en fysisk ansträngning inblandad. Vad är det värsta som kan hända i poker? Att nån får ett paper cut (vad jag vet så finns det inget svenskt uttryck som passar bra) på ett av korten, eller kanske råkar svälja en av sina spelmarker. Poker är ingen jävla sport. Det är lika mycket sport som kattkiss luktar gott.
Stod i kassan på Hemköp för ett par dagar sen. Bakom mej stod 4 killar i 20-års åldern och pratade poker, vilken strategi man skulle välja beroende på vilka kort man hade. Jag önskade att en ninja skulle komma ner genom taket och hacka dom i småbitar. Pokerninjan. Han är ond.

59 varv kvar. Oootroligt spännande *gäsp* Tror jag sover i soffan inatt. Orkar inte bädda rent i sängen. Fan va tråkigt inlägg det här blev. God natt.

Raindrops Keep Fallin' on My Head

"hejsan på dig! vad gör du o läget? söker du en singel tjej så finns jag här!:P:D..du va nice på kort:P kramar på dig!"

Hur svarar man på ett sånt mejl? Först tänkte jag att det var nån jävla attention whore som ville ha en massa mejl. Jag svarade inte. Tänkte inte så mycket mer på det. Men det låg ändå och gnagde. En obehaglig känsla kom krypande. Ensamhet. Inte min. Hennes. Hennes totala ensamhet. Hon är ingen jävla attention whore längre. Bara ensam. En 20-årig tjej som verkar vara otroligt ensam. Jag vet inte, men jag vill visa att det inte är värt besväret. Trägen vinner sällan borde det heta. Till slut så ger man upp. Slutar kämpa och bara flyter med strömmen. Stänger av allt. Glömmer allt man ville ha och kämpade för. Hon märker snart. Hon kommer att bli blixtförälskad i första bästa man som tittar åt hennes håll. Lura sej själv att det verkligen är den kärlek hon längtat efter. Sälja sej själv, helt och totalt. Kärleken är inte blind, den är förståndshandikappad. Eller är det för att man är förståndshandikappad man blir kär?



Jag önskar att jag var vig nog så jag kunde ha mina kalla fötter där all varmluft kommer ur datorn. Det hade varit smidigt värre. Men nu är jag inte så lyckligt lottad.
Känns som om jag har skitiga händer också.
Borde sova. Ska ju ut med Linus på O'Learys imorrn. Flottbomb och öl till middag. Kanske prata om att Chelseas storhetstid är förbi och att svensk fotboll är som en rotfyllning utan bedövning. Olidlig.
Hoppas att det inte är så många människobarn där. Orkar inte med alla småglin som ser ut som om de nyss hoppat ut ur en JC katalog. Hört talas om individualism? Nej...tänkte väl det. Nyss fyllda 18 och en värld vid deras fötter. Men tittar de lite närmare på världen så är det dom som ligger för världens fötter. De tvångsmatas dagligen.
Vad har de för drömmar och mål? Vad vill de med sina liv? Kommer killarna se ut som alla mysiga medelåldersmän med 2-dagars skäggstubb och gråsprängt hår i Dressmannreklamerna? Det är riktiga män det. Ojojoj...blir våt i brallan å knäsvag varje gång jag ser dom. Hört talas om individualism? Nej...tänkte väl det.
Dressmann och JC har skapat en samhällsuniform. Mallen för att passa in. Det är så man blir framgångsrik. Loafers, chinos och en snygg stickad pullover med en pastellfärgad piquetröja under. Hör man till den yngre generationen så ska det vara jeans som hänger nere vid knäna, en ful jävla keps och en tröja som är lite för stor.
De borde läsa 1984. Borde fan vara lag på det.


Det regnar å blåser rätt mycket ute.
Jag har fortfarande inte svarat på mejlet.

Premjär!

Har köpt mej en bärbar dator. Nu kan jag sprida mitt hat från sängen om jag vill. Det är grejer det!

Försöker komma på nån bitter liten sak att skriva men kan inte komma på ett piss. Har varit en allt för lagom dag idag helt enkelt och har bara träffat en person.

Hon i kassan ser verkligen ut som en gris. Små ögon, korpulent, uppåtnäsa och kort.

Stay tuned, to be continued...

RSS 2.0