Dra åt helvete...

VEM FAN HAR STULIT MITT HÅRBALSAM!?

Tidningar, vad som är rätt och vad som är rätt.


Rätt, men ack så fel. Tänkte dom riktigt rätt när dom gjorde framsidan till Traktor Power? Jag fnissade i alla fall. Varför man inte ska skaffa barn med sin kusin får väl bli varningen.

Helt rätt. En strip bestående av en ruta utan handling men skadat rolig. Johan Wanloo for president!

Fuck this shit.

Först tjatar folk för att den inte uppdateras, nu när jag väl skriver så är det tyst som i graven.

Reliker och parasiter.

Hittills så tycker 24.7% av Aftonbladets läsare att vissa av djuren på skansen är för snuskiga för att barn ska få se dom. Men hur ofta tänker en femåring på en penis när de i detta fallet ser en nakenråtta? Jag är fullt övertygad om att dessa moralens väktare har betydligt snuskigare fantasi än de som inte är lika uppslukade i att skydda barn från diverse "hemskheter".

Ett djur som är snuskigt däremot är Daniel Westling. Denna smilfink som pryder de flesta omslag i svensk skvallerpress är direkt motbjudande. Han är däremot riktigt skadlig för barn. Tänk om de vill bli som honom? Tänk om de skaffar samma vidriga frisyr, fåniga leende och dryga attityd?
Kanske dags att ställa ut honom och familjen Bernadotte med tillbehör på Naturhistoriska riksmuseet som ett monument över ett djur som överlevt sig själv och tappat allt värde och funktion. Dessa dinosaurier är i mina ögon mycket snuskigare än en nakenråtta.

Hellre en "vandrande penis" än Daniel Westling säger jag.

Emo.

I sin strävan om att vara unik så blev dom som alla andra.

Kontraktsbrott är allvarliga saker.

Haha...trailern till nya Arn är för sorgligt pretto. Vad tänkte dom på egentligen när de gjorde filmen...och trailern. Är det meningen att man ska bli sugen på filmen efter att ha sett en snutt taskigt ihopklippt skådespeleri.
Svenska Filminstitutets styrelse utses av regeringen. Det märks. Annars hade inte skattepengar gått till en av de största flopparna i Svensk filmhistoria. Fy på er! Ge pengarna till mig istället, då kommer de till nytta i alla fall.

Sen så kanske jag skulle ha haft med ett par rader finstilt på kontraktet. Gick inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Men nu vet jag i alla fall att jag ska tänka på det nästa gång. Men det gick lite för bra för att det skulle vara sant. Apsnygg tjej som säger att jag ska med henne hem. Vad är oddsen för det? Jag skulle fan ha köpt en lott...


Sju sorters apa!

Det borde vara dödsstraff på att dubba filmer och serier. Tecknat kan jag förstå, men när tyskjävlar och andra genetiskt underlägsna varelser börjar dubba långfilmer för vuxna så har det gått lite för långt. Kan de inte lära sig tex. engelska eller bara texta filmhelvetet? Jävla idioter.

RSS 2.0