Rhapsody is crap.


Jag gillar Rowlf the Dog. Jag gillar inte Robert Wells. Han är en copycat. Han är jättedålig. Borde inte folk bli less på honom snart? Han har ju kört samma rhapsodyskit i tusen år snart. Det finns inga ord som kan beskriva hur fruktansvärt dålig jag tycker att Robert Wells är så jag ska inte ens försöka. Men om han skulle sluta förpesta världen med sin pianopop så skulle ingen vara gladare än jag. Fira med sprit i sju dagar och sju nätter.

SNÄLLA ROBERT WELLS, OM DU LÄSER DETTA SÅ SLUTA GÖRA RHAPSODIES!

Barn och fulla.

Båda är idioter.

Kandidaterna

I söndags på väg hem från tävlingen så stannade jag på Shell för att tanka. Just när jag stannar vid pumpen så ser jag 2 män i 50-55 års åldern tända varsin cigarett alldeles vid ingången. Tittar extra noga för att se om jag verkligen ser rätt. Förvånad och förbannad så går jag fram till dom och frågar om det är vidare intelligent att röka på en bensinstation, får det otroligt genomtänkta svaret att de ska ändå gå runt hörnet. Jag försöker förklara att det inte spelar någon roll och att jag är för ung för att dö.

Såhär i efterhad så ångrar jag mig att jag sa åt dom. Jag skulle ha satt mig i bilen, kört iväg och titta efter ett eldklot i backspegeln.
Hur är det möjligt att vara så otroligt jävla dum i huvudet och ändå överleva så långt som de gjort?
Fortsätter de på det där sättet är de solklara vinnare av The Darwin Awards.

Fakta.

Lycka är subjektivt,

RSS 2.0